porte métal sur mesure

Comfort, harmonie en elegantie sinds meer dan 40 jaar...

Walt Louise is het resultaat van de samenwerking van twee mensen met een passie voor decoratie en interieurinrichting, en biedt liefhebbers van mooie zaken en goede smaak, uitzonderlijke meubels en decoratiestukken.

U bent op zoek naar kwaliteitsvolle meubelen buiten de standaardcollecties of u fantaseert  meer over collecties op maat, wij adviseren u, wij leiden en begeleiden u tot de volledige verwezenlijking van uw dromen.

Onze uitvoeringen weerspiegelen uw persoonlijkheid en uw goede smaak voor luxueuze afwerkingen met een oog voor details.

Ze zijn altijd het resultaat van de besprekingen en gesprekken die we met u hebben om uw smaak en esthetische voorkeuren te leren kennen.

Tijdloos of avant-garde, klassiek of modern, wij stellen u meubelen voor uit uitzonderlijke collecties of op maat gemaakt om uw interieur een luxueus en behaaglijk cachet te geven.

Na een grondige studie van uw behoeften, van de kast tot de ingerichte keuken via de bibliotheek, de salon, of de badkamer, concentreren wij ons nauwgezet op uw zin voor esthetiek en uw visie.

Altijd discreet, met respect voor uw privacy, zorgen wij indien gewenst voor elke fase om uw leefruimte in te richten.

Coin Salon-sharpen-stabilize (1)

Contacteer ons

U denkt aan een nieuwe meubelinrichting?
Bel ons of vul dit formulier in om een afspraak te maken en erover te praten.

ADRES:

240 Avenue Louise, 1050 Bruxelles

    Plongez au coeur
    de notre showroom
    virtuel
    Bezoek onze
    virtuele showroom